Hakkımızda

Anadolu Et Lokantası Hakkında

 

Bir Bursa markası olan Anadolu Et Lokantası Vahit Ertan tarafından 1996 yılında kurulmuştur. 20. yılını dolduran işletmemiz, Bursalı lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresidir. Kurucu neslin ardından ikinci neslin ekibe katılmasıyla başarısı katlanarak devam eden Anadolu Et Lokantası bugün Serdar Ertan aile üyeleri tarafından yönetmektedir.

 

Restaurantımızda dört farklı bölüm yer almaktadır. Tek bir kapı ardında birbirinden bağımsız ve farklı restoranlar barındıran Anadolu Et Lokantası, her bir restaurantın ince detaylarını özenle yaratmıştır. Konseptleri içeriğe uygun belirleyen işletmemiz, lezzetiyle de damaklarda yerini almıştır. Balık restaurantında misafirlerine mevsimin en taze ve lezzetli balıklarını sunarken; et lokantasında kaliteli etin keyfini yaşatmaktadır.

Tüm restaurantlarımız, Klasik Türk mutfağı çerçevesinin dışında, ama geleneklerine bağlı tasarlanmıştır. Çıkacağınız lezzet yolculuğunu, ince detaylarla birbirinden ayrılmış aynı çatı altında farklı restaurantlarda müşterilerine sunmuştur. Misafirlerimizin talebini en yüksek seviyede karşılamayı amaçlayan Anadolu Et Lokantası, iş toplantısı, romantik bir akşam yemeği ve dostlarla keyifli bir sohbet için benzersiz bir hizmet sunar. Her konsepti farklı ihtiyaçlara cevap vermek üzere tasarlanmıştır.

Kurucu ve Yöneticilerimiz Hakkında

Kurucumuz Vahit Ertan 1983 yılından 2003 yılına kadar Vahit Mağazalarını başarı ile yönetmiştir. Vahit Ertan Perakende Erkek Giyim sektöründe hizmet veren Vahit Mağazaları 2003 yılında mağazacılık anlayışının değişmesi, AVM’lerin artması ve markaların kendi mağazalarını açmaya başlaması ile bu sektöre zirvede veda etmiştir.

Serdar Ertan ise endüstri mühendisliği okuduktan sonra aile işletmelerinde daha aktif rol oynayabilmek için Amerika’ya gitmiştir. Serdar Ertan New York’ta dünyanın en prestijli okullarından French Culinary Institute’de Lezzet Sanatları eğitimini tamamlamıştır. 2007 yılından bu yana mutfağında aşçı olarak çalıştığı Anadolu Et Lokantası’da 2014 yılından beri aşçıbaşı ve işletmeci olarak görevini büyük bir tutkuyla devam ettirmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.